tirsdag den 23. december 2014

Om at få tre børn

I disse dage er jeg hjemme med alle tre unger og jeg nyder det. A går jo i skole så jeg kan ikke rigtig holde hende hjemme som jeg tidligere har haft mulighed for. Derfor er det bare om at nyde det, når hun har ferie og vi derfor alle kan hygge sammen. F har sidste arbejdsdag i dag og så tilslutter han sig ferieselskabet ;) Der er rigtig feriestemning i det lille hjem. Vi nyder at kunne blive liggende i sengen og ikke at skulle skynde os afsted om morgenen for at få ældstebarnet i skole til tiden og så nyder jeg at have fået en lille "efternøler". Jeg er godt klar over, at han ikke er en rigtig efternøler, men det føles lidt sådan da der kun er to år mellem de store og så fem år ned til ham. Pigerne er SÅ glade for ham og utrolig hjælpsomme og særligt A er virkelig en stor hjælp. Hun kan selv bære ham rundt og kan sagtens holde øje med ham hvis jeg fx skal i bad (eller lige vil sove lidt længere ;)). Begge piger er faktisk begyndt at kunne trøste ham og der er ingen tvivl om, at han er kæmpe fan af begge. De kan simpelthen få ham til at klukke af grin. Sikke stor kærlighed og hvor kan det dog varme ens moderhjerte at se dem alle tre på den måde sammen <3 Min største anbefaling til at få tre børn (og måske en endnu større anbefaling om at vente de år så man virkelig kan nyde dem og måske særligt den sidste for nydes - det bliver han)
God 23. december til jer alle. 

2 kommentarer:

 1. Det er sjovt, jeg har altid tænkt at jeg ville have to børn med 2-3 års mellemrum og derefter en lille efternøler : )
  Kan du ikke gøre sådan at det er muligt at kommentere med navn og url : )

  Hilsen Emilie (emiliblog.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emilie
   Ih, hvor hyggeligt, at "se" dig herinde. Det er simpelthen også bare SÅ fedt. Virkelig. For det første har man jo prøvet det hele to gange før og for det andet har man bare meget mere tid til at nyde både den lille, men også de større og at se de to søstre med sådan en lilleput får mig jo nærmest til at tude ;)
   Jeg har faktisk prøvet at få det til at virke med kommentarerne, men det driller. Måske det bliver det sidste spark til at få flyttet til wordpres...

   Slet