lørdag den 19. juli 2014

Tanker om hjemmefødsel

Lillebror skal fødes hjemme. Ja, så er det sagt. Det er ikke fordi vi er særlig hippie- eller urteagtige herhjemme. Faktisk er jeg helt vild med samtlige e-numre i hariboes multimix ;) Sagen er, at de to foregående fødsler er gået så stærkt, at vi er bange for ikke at kunne nå til hospitalet tidsnok. Samtidig skulle vi under alle omstændigheder have født ambulant og så var alternativet - en hjemmefødsel - pludselig lidt tættere på. Det har været en beslutning, der har været længe undervejs, men nu hvor den er taget, er vi ret hooked på det. Vi har egentlig ikke forberedt så meget. Man kan fx. leje store oppustelige bassiner, pumper, liners(?), private jordmødre og deslige, men som sagt regner vi lidt med endnu en hurtig fødsel og så er tiden altså ikke til at fumle rundt med varmt vand og luftpumper. Vi har fået en stak gamle håndklæder af mine forældre og har fundet et par gamle lagener frem. Det hele kan bare smides ud efter "seancen". Derudover har jeg købt KÆMPE trusser - I ved sådan nogle af de største stina trusser fra Føtex. Nå, men de var billige og erfaringerne fra de sidste par gange er, at de er ganske udemærket lige efter fødslen. Hvis der skal siges lidt postivt, så er der da en lille blondeelastik foroven og ikke et stort blåt stempel med ordlyden "region hovedstadens centralvaskeri" som på dem, man bliver udstyret med på hospitalet.
Filip har i øvrigt også anskaffet noget afdækningsfilt til gulvet, hvis nu der skulle komme en ordentlig eksplosion af hvad der nu måtte eksplodere...
Der er godt halvanden uge til action og jeg ser frem til forhåbentlig at kunne opdatere med lidt positiv læsning omkring det projekt ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar