Mig

Jeg hedder Charlotte og er 30 år. Jeg er mor til to skønne piger og snart en lille dreng. Jeg er derudover gift med verdens dejligste og datter til to skønne forældre. Derudover er jeg søster til en lillebror og en lillesøster og veninde og kollega til de bedste.
Jeg går lige pt. på barsel og afventer i spænding lillebrors ankomst. Jeg er vild med at være sammen med min familie og venner. Derudover er jeg optaget af diverse gør-det-selv projekter og har til tider lidt for mange bolde i luften på en gang. Spørger du min kære mand, vil han helt sikkert sige, at jeg skal færdiggøre et projekt førend jeg går igang med et nyt. Det jeg øver mig i er derfor at minimere de gode ideer (eller ihvertfald vente med at udføre dem) til den forrige er færdiggjort. Mine ideer involverer også nogen gange ret tit min kære mand da han er lidt bedre til det der med at styre en rundsav ;)

I mit hoved er jeg sådan en top tjekket kvinde, der altid har tjek på familien, arbejdet, boligen og vennerne. En der byder på hjemmebag og lækker mad og spontant inviterer til grill i haven hver weekend henover sommeren. Der i hovedet er jeg også sådan en, der har fuldstændig styr på moderskabet og aldrig føler sig utilstrækkelig i rollen som mor, kæreste, medarbejder eller kollega... Virkeligheden er nok til tider en anden... Jeg har en masse gode ideer og intentioner, men må nogengange sande at livet ikke altid er perfekt og at der ikke altid er ryddet i huset og med en skøn duft af nyvasket tøj og friskbagte boller. Og det er vel i bund og grund også ok og skaber en form for jordforbindelse eller hvad man ynder at kalde det for. Sagen er, at jeg forsøger at gøre en dyd ud af ikke at dunke mig selv i hovedet, men derimod bevare den positive og humoristiske tilgang til livet og nyde hverdagen i familien Lindells univers...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar